contact / info

Spillemansstraat 66
2140 Borgerhout
BTW BE 0734 589 512

Kleine onderneming, onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk.

Veel gestelde vragen – FAQ

Stap 1: kies een product. –> Stap 2: kies een stofje. Opgelet, bij sommige producten moet je meerdere stoffen kiezen (voor- en achterkant). –> Stap 3: bevestig je keuze. –> Stap 4: moet er nog iets gepersonaliseerd worden? Naam? Prentje? Dat geef je hier in. –> Stap 5: klaar! Madam Bavet begint aan je bestelling. Zodra ik klaar ben en jouw betaling heb ontvangen, stuur ik je product op.
Ben jij een eeuwige twijfelaar? Kan je niet kiezen tussen al die stofjes? Op de website staan ook kant-en-klare producten, die je zo kan kopen. Opgelet, deze kunnen niet gepersonaliseerd worden, want ze werden al op voorhand gemaakt.
Heb jij thuis een stuk stof liggen waaruit je graag iets wil maken, maar je hebt er de tijd of kennis niet voor? Stuur je stof op en ik maak er een product van. Kies in de webshop een product uit en vink ‘ik stuur mijn eigen stof op’ aan. Opgelet : bepaalde producten vereisen bepaalde soorten stoffen. Dit staat steeds duidelijk vermeld. De verzendkosten voor het opsturen van stof, zijn steeds voor rekening van de klant. Je kan de stof ook komen afleveren bij Madam Bavet thuis, na het maken van een afspraak via mail.
Heb jij thuis een stuk stof liggen waaruit je graag iets wil maken, maar je hebt er de tijd of kennis niet voor? Stuur je stof op en ik maak er een product van. Kies in de webshop een product uit en vink ‘ik stuur mijn eigen stof op’ aan. Opgelet : bepaalde producten vereisen bepaalde soorten stoffen. Dit staat steeds duidelijk vermeld. De verzendkosten voor het opsturen van stof, zijn steeds voor rekening van de klant. Je kan de stof ook komen afleveren bij Madam Bavet thuis, na het maken van een afspraak via mail.
De producten op de site, zijn de producten die ik maak. Als je graag een aangepast product wil, mag je mij altijd per mail contacteren. Kledij maak ik helaas niet, maar kan wel gepersonaliseerd worden als je dat graag wil. Hiervoor gelden wel andere tarieven dan het personaliseren van de eigen producten van Madam Bavet. Neem contact op per mail voor meer informatie.
De katoen-industrie staat in de top 3 van meest vervuilende industrieën op aarde. Er worden chemische stoffen gebruikt om de katoen te besproeien en ook voor de (kleur)behandeling nadien. Madam Bavet koopt alleen stoffen met een oeko-tex of gots label. Oeko Tex 100 is een internationaal label voor textiel dat garandeert dat er geen schadelijke stoffen in het eindproduct zitten. Dat gaat dan over pesticiden en zware metalen. Dit label kan ook gelden voor niet- biologische stoffen. Madam Bavet koopt echter zo veel mogelijk biologische stoffen aan. Het GOTS-label is een internationaal label voor biologisch textiel. Dit label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en bovendien sociaal verantwoorde wijze gebeurt.
Madam Bavet koop niet alleen bio-stoffen aan, maar ook ons garen is. ecologisch verantwoord. Het gaat om biologisch naaigaren, met een GOTS-label. Ook het labeltje met ons logo erop, is een ecologisch label, gemaakt uit biokatoen. Het enige waar ik nog zoekende voor ben, zijn de drukknopen. Deze zijn nu gemaakt uit plastic, en helaas geen bio-plastic. Wie de gouden tip heeft, mag mij altijd contacteren. Daarnaast krijg je je product steeds toegestuurd in een kartonnen doosje. Dit doosje komt van een leverancier die een pionier is in milieuvriendelijke verpakkingen en is biologisch afbreekbaar. Je krijgt een doosje op maat van je bestelling, zonder nutteloos vulsel. Er zit geen nutteloze informatie bij je pakketje, want je kan alles op de site terugvinden. Zit er toch een kaartje in je pakket? Dan is dit een groeikaartje: stop het in een beetje potgrond, geef het af en toe water en laat je verrassen!
Madam Bavet levert in België en Nederland. Woon je ergens anders en wil je toch graag iets bestellen, contacteer mij dan even per mail en we zoeken een oplossing! Binnen België lever ik zodra je product klaar is Dit kan variëren per product. Ik verzend pakketjes op maandag e vrijdag. In je bevestigingsmail staat steeds duidelijk vermeld wat de leveringstermijn van je product is én je krijgt een mail wanneer je pakje naar jou vertrekt. Madam Bavet is niet aansprakelijk voor mogelijke vertragingen bij de leveringsdienst.
Bij elk product staat steeds duidelijk de prijs vermeld, inclusief 21% BTW en zonder verzendkosten. De prijzen zijn steeds onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Madam Bavet is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten. Afprijzingen die worden doorgevoerd na de aankoop van je product, geven geen recht op terugbetaling van het verschil. Madam Bavet heeft het recht om op eender welk moment de prijzen aan te passen. Je kan op 3 verschillende manieren betalen bij Madam Bavet: - via overschrijving op het rekeningnummer BE32 7340 4614 2202 - via pay.be (Bancontact en Maestro) - cash bij afhaling bij Madam Bavet (na afspraak per mail).
Bij het afrekenen worden de verzendkosten aangerekend. Madam Bavet verzendt via B-Post, en hanteert dan ook de tarieven van B-Post. Bij afhaling bij Madam Baver worden er uiteraard geen verzendkosten aangerekend. Neem contact op per mail als je een pakketje zelf wil ophalen.
Madam Bavet maakt handgemaakte producten, het is logisch dat die niet allemaal identiek zijn. Hoewel we strenge kwaliteitsvoorwaarden hebben, kan er wel eens iets mislopen. Is jouw product beschadigd geleverd, stuur je product dan terug naar Madam Bavet binnen de 14 kalenderdagen. Ook wanneer je wil ruilen, stuur je je product binnen de 14 kalenderdagen terug naar Madam Bavet. In beide gevallen zijn de verzendkosten voor rekening van de klant. Als Madam Bavet je product ontvangen heeft, krijg je een mailtje met bevestiging van ontvangst. Na nazicht van je zending, kan je je geld terugkrijgen of ruilen voor een ander product. Daarvoor stuur je Madam Bavet een mailtje met de naam en kleur van het product. Wanneer je een duurder product koopt, moet eerst het geld worden overgemaakt, voor je product verzonden wordt. Opgelet: hou altijd het verzendbewijs van je retours goed bij! Als je retour kwijt raakt, hebben we dit bewijs nodig voor een schadevergoeding.