Madam Bavet

Hallo,

ik ben Madam Bavet, maar je mag ook Eva zeggen. Ik ben een dertiger, getrouwd, mama van 2 meisjes en de trotse oprichtster van Madam Bavet. 
Madam Bavet is ontstaan vanuit een passie voor naaien en creatief bezig zijn en een grote liefde voor baby’s. Ik ben het gelukkigst achter mijn naaimachine, dus leek het logisch om daar iets mee te doen. Bovendien vond ik niet makkelijk mijn ‘goesting’ in bavetjes en andere babyspulletjes en besloot er dan maar zelf een paar te maken. Voor mijn eigen meisjes, maar ook voor de baby’s van vrienden. Dat werd enthousiast onthaald en zo groeide het idee van een webshop. Omdat ik zoveel mogelijk mama’s aan de ideale bavet wil helpen, kan je op de website zelf kiezen hoe jouw bavetje eruit moet zien.
Natuurlijk werk ik zo milieu-vriendelijk mogelijk, want de opwarming van de aarde is iets wat ons allemaal aanbelangt. Ik werk daarom enkel met bio-stoffen en bio-garen. Daarnaast probeer ik in alle stappen van het proces, van maken tot leveren, op een ecologische manier te werken. Dat is beter voor de natuur, maar ook beter voor je baby en zijn of haar toekomst. En als mama vind ik dat belangrijk. 
Veel plezier gewenst met het rondsnuffelen op onze site.